Ring til Ludus!

 

TOTALT vedligeholdelsesfri stolper

Vedligeholdelsesfri stolper

Ludus legeredskaber har stolper som er udført i komprimeret genbrugsplast (PVC-FRI) og derfor ikke kræver nogen vedligeholdelse.
Det er således slut med at skulle holde specielt øje med råd omkring jordoverfladen eller stolpene generelt

Vedligeholdelsesfri plader
vedligeholdelsesfri pladerLudus legeredskaber har også vedligeholdelsesfri plader. Vore "stenplader" plader er udført i massivt compact laminat eller grønne PE500 der ikke kræver vedligeholdelse. Ingen problemerne med plader der rådner eller maling der skaller af.
Ludus plader skal blot vaskes af.

vedligeholdelsesfri materialerLærketræ
Ludus legeredskaber bruger miljøvenligt sibirisk lærketræ, hvis naturlige olieindhold udgør naturens egen træbeskyttelse.
Slut med træ, der er trykimprægneret med kemikalier. Inden levering har vi sørget for en miljøvenlig overfladebehandling.

Bankirai
Ludus legeredskaber bruger det slidstærke Bankirai træ på trappetrin, gangbroer og andre udsatte steder. Med en årlig miljøvenlig overfladebehandling kan vi garantere 15 års holdbarhed.

Alt tovværk med stålindlæg
Som standard meget slidstærkt og sikret mod hærværk.

Vedligeholdelsesvejledning

Læs mere herEftersynsrapport

Læs mere her

prisliste2019Download vores prisliste her

Tryk på linket herunder og download vores prisliste som pdf-fil. I prislisten finder du vore varer med varenumre og priser ekskl. Moms.

Læs mere her

legehuse

Legehuse

 

midisystemer

Mini systemer

 

minisystemer

Midi systemer

 

maxisystemer

Maxi systemer

 

klatresystemer

Klatresystemer

 

tarzansystemer

Fit systemer

 

Vippedyr

Vippedyr

 

 

sport

Sport

Parkudstyr

borde-baenke

Se vores store udvalg af borde- og bænkesæt med og uden ryglæn. Vi har mange forskellige modeller fremstillet i bl.a. lærketræ eller genbrugsplast.

Parkudstyr

Gynger

gyngestativ

Se vores store udvalg af gynger, der bl.a. indeholder Kombi-, T-, Dobbelt- og Babygyngestativ med forskellige tilhørende gynger, eks. fugleredegynge.

Gynger